we zijn geopend tot 21:00

Ontdek de trends en kleuren in de Flexa trendcollectie van 2017

Flexa inspireert, elk jaar weer. Ook in 2017 verrast Flexa met een waanzinnige trendcollectie met als kleur van het haar 2017, Denim Drift, die perfect past binnen de kleurpalet van 2017.

Blauw is de kleur die we elke dag tegenkomen. Denk aan de lucht en de kleding die we dragen. En dit jaar wordt het ook de kleur van onze muren. Denim Drift is de must-have kleur van 2017. Het zal fantastisch staan op jouw muren!’ – Heleen van Gent, Creative Director Global Aesthetics Center

Om alle aspecten van de Kleur van het Jaar tot uiting te laten komen, heeft Flexa een kleurpalet ontwikkeld van blauw in diverse tinten; een geheel nieuwe manier om kleurencombinaties te benaderen. De kleuren van het Kleurpalet van het jaar 2017 zijn vertaald naar de volgende Flexa kleuren: 


 

Bij Decokay Ineke Breedveld in Nieuw Buinen worden kleurtrends meegenomen in het uitgebreide advies.

<b>Shared Individualism</b> iedereen een eigen ruimte

Shared Individualism iedereen een eigen ruimte

Shared Individualism kleurenpalet

"Dit palet is niet alleen voor gezinnen, iedereen die een ruimte deelt met anderen begrijpt de waarde van het creëren van uitnodigende gemeenschappelijke ruimtes." - Marieke van der Bruggen - Senior Color Designer

<b>Samenhang</b> creëren

Samenhang creëren

Het Shared Individualism kleurenpalet geeft je de ruimte om samenhang te creëren in je interieur, met gebruik van individualiteit. Het draait allemaal om warme, gastvrije kleuren die samen werken.

<b>New Romanticism</b> kleurenpalet

"Dit rijke, op de natuur geïnspireerde palet is ideaal voor degene die net zoveel om de wereld om ons heen geeft als onze eigen gezondheid. Het kleurpalet van New Romanticism creëert ruimte voor kalmte ..." - Louise Tod - Senior Color Designer

<b>New Romanticism</b> verbind natuurlijke elementen en kleuren

New Romanticism verbind natuurlijke elementen en kleuren

<b>Uitnodigende sfeer</b> creëren

Uitnodigende sfeer creëren

Als jouw huis je heiligdom is, zal je genieten van het toepassen van deze koele wand kleuren om rust en een uitnodigende sfeer te creëren. Als tegenhanger van de natuurlijke tinten en Denim Drift is er een gewaagde paars in het palet.

<b>The Working Home</b> voor een balans tussen werk en vrije tijd

The Working Home voor een balans tussen werk en vrije tijd

The Working Home Palet

“Creëer ruimtes die vloeiend overlopen, waarbij je de laptop opent of de lichten uit doet. Of maak specifieke ruimtes met vormen of blokken van kleur die erop wijzen dat het werk gebieden zijn ...” - Marieke Wielinga - Senior Color Designer

<b>Speciale ruimtes</b> creëren

Speciale ruimtes creëren

Zones maken is de sleutel voor het creëren van speciale ruimten in een huis waar gewerkt wordt. Een blok van oker zorgt voor focus en een stijlvol decor voor een druk bureau. Ideaal voor kleine ruimtes. Contrasterende kleuren zijn de beste hulpmiddelen voor het inrichten van een ruimte waar gewerkt en geleefd wordt, het inspireert om te spelen en te werken.

Considered Luxury palet

“Deze kleurencombinatie haalt het beste naar boven van zachte neutrale tinten en laat Denim Drift echt opvallen. Om de look compleet te maken adviseer ik een paar goed gekozen interieuraccessoires ...” - Willeke Jongejan - Senior Color Designer

<b>Considered Luxury</b> legt de focus op herinneringen en ervaringen

Considered Luxury legt de focus op herinneringen en ervaringen

<b>onbetaalbare herinneringen</b> creëren

onbetaalbare herinneringen creëren

Het creëren van onbetaalbare herinneringen is onze prioriteit als we de wereld met een frisse blik willen zien. Niet het toevoegen van een warboel, maar goede ervaringen. Flexa heeft deze trend omgezet een prachtig palet van Considered Luxury.

assortiment

Of het nu gaat om lakverf, muurverf, krijtverf of andere verfsoorten. Bij Decokay Ineke Breedveld in Nieuw Buinen ben je aan het juiste adres voor alle soorten verf en verfbenodigdheden.

Met de fraaie gordijnen van Decokay Ineke Breedveld in Nieuw Buinen houdt u niet alleen de warmte binnen, maar zorgt u meteen voor een extra dosis sfeer in huis.

Bij Decokay Ineke Breedveld in Nieuw Buinen maken we behangen graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Daarom krijgt u bij aanschaf van behang altijd gratis een behangtafel te leen.

De vloer; u kunt er letterlijk niet omheen. De keuze voor een vloer is immers grotendeels bepalend voor de sfeer en stijl van uw interieur.

Bij Decokay Ineke Breedveld in Nieuw Buinen vindt u zonwering van alle grote merken. Onder andere Luxaflex, Velux en Bécé zijn in ons assortiment vertegenwoordigd.